Det er ikke hvert år UL Kvindølen setter opp revy. Årets revy ble allikevel den trettende i rekken. At det finnes så mange dyktige sangere og skuespillere i bygda er nesten ikke til å tro. Ikke desto mindre – man fikk alt det en bygderevy skal inneholde. Etter fem år uten revy var det mye å ta tak i og mange fikk gjennomgå. Når det er sagt var man nesten litt for snille. Sketsjene satt som ei kule og poengene kom som perler på en snor. Med fire fullsatte hus var det nok allikevel noen som ikke fikk med seg galskapen på kulturhuset. Galskapen var verd å oppleve der skuespillerne definitivt ga av seg selv og kanskje i enkelte tilfeller var litt utenfor komfortsonen, noe som satte en ekstra spiss på forestillingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *